Onze diensten

Blanken Medisch Adviseurs geeft medische adviezen ten behoeve van letselschadeslachtoffers. Adviezen worden gegeven over het gehele terrein van de geneeskunde. Van elk slachtoffer wordt een persoonlijk dossier aangelegd, dat administratief zorgvuldig wordt bewaakt en waarbij de regels voor privacy van de ongevalsslachtoffers worden gewaarborgd. Onze medewerkers zijn gebonden aan de richtlijnen van de KNMG en de Orde van Geneesheren in Vlaanderen.

Slachtoffers en belangenbehartigers

Opdrachten worden aanvaard van de belangenbehartigers van slachtoffers en in individuele gevallen ook van slachtoffers zelf. Dokter Blanken en zijn team aanvaarden geen opdrachten van verzekeraars.

Dokter Blanken beoordeelt dossiers in het kader van de wettelijke aansprakelijkheid, bijvoorbeeld na verkeersongevallen of arbeidsongevallen. Dr. Blanken en zijn team onderzoekt en behandelt ook dossiers bij “medische” fouten en arbeidsziekten.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Uw ongeval

Dokter Blanken beoordeelt dossiers in het kader van de wettelijke aansprakelijkheid, bijvoorbeeld na verkeersongevallen of arbeidsongevallen.

Arbeidsongeschiktheid

Blanken Medisch Adviseurs kan u bijstaan in de discussie met arbeidsongeschiktheid verzekeraars waar het een probleem met het toekennen of …

Medische fout

Het beoordelen van eventueel verwijtbaar onzorgvuldig of ondeskundig medisch handelen, een medische fout, is lastig en vaak tijdrovend.

Ziekteonkostenverzekeraar

Veel patiënten komen tegenwoordig in conflict met hun ziektekosten verzekeraar over de vergoeding van hun behandelingen.

Ontdek onze vestigingen!

Wist u dat Blanken Medisch Adviseurs meerder vestigingen heeft verspreid over Nederland, België en Curaçao? Ontdek onze vestigingen!

Reeds meer dan 28 jaar ervaring!

Wist u dat Blanken Medisch Adviseurs reeds meer dan 28 jaar een gevestigde waarde is op gebied van medisch advies bij letselschade?

Maak kennis met ons team!

Blanken Medisch Adviseurs bestaat uit een deskundig en ervaren team dat u graag zowel fysiek, telefonisch als via mail te woord staat. Maak kennis met het team!

Laatste nieuws!

Blanken Medisch Adviseurs communiceert geregeld over de laatste ontwikkelingen maar ook over tips en tricks gerelateerd aan de sector.

 

Menu