Geschiedenis

Van ondersteuning tot adviesbureau

Blanken Medisch Adviseurs is een gespecialiseerd medisch adviesbureau dat is opgericht in 1994 door dr. Blanken. Dr. Blanken werd in zijn werk als revalidatiearts geconfronteerd met slachtoffers van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Hij bemerkte dat er behoefte was aan gespecialiseerde medische ondersteuning voor belangenbehartigers van deze slachtoffers.

Blanken Medisch Adviseurs is uitgegroeid tot een gerenommeerd adviesbureau. Onze opdrachtgevers waarderen onze toewijding, diepgaande kennis en de kwaliteit van onze dienstverlening, hetgeen resulteert in jarenlange samenwerkingen.

In opdracht van de Nederlandse overheid heeft Blanken Medisch Adviseurs beoordelingen verricht van de getroffenen van de Vuurwerkramp in Enschede en de Cafébrand in Volendam. Dr. Blanken heeft leiding gegeven aan een werkgroep van medisch deskundigen die de getroffenen van beide rampen heeft onderzocht. Dr. Blanken heeft ook leiding gegeven aan de commissie die nieuwe invaliditeitsschalen voor cosmetisch letsel en psychisch letsel heeft vastgesteld ten behoeve van de getroffenen in Volendam en Enschede.

Dokter Blanken heeft in Nederland een zelfstandig behandelcentrum voor revalidatie opgericht met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Noordwijk en Valkenburg.

In België is Dr. Blanken werkzaam als Diensthoofd Fysische Geneeskunde en Revalidatie van een algemeen ziekenhuis en heeft hij een privé praktijk in Antwerpen.

Menu